2014-2020 m. Europos kaimynystės priemonės Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos bendradarbiavimo per sieną programa skelbia ANTRĄJĮ KVIETIMĄ TEIKTI PROJEKTŲ PARAIŠKAS. Programos strateginis tikslas yra stiprinti santykius, ugdyti gebėjimus ir dalytis patirtimi tarp Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos žmonių bei organizacijų, įgyvendinant bendrus veiksmus, kurių tikslas – gerinti gyvenimo kokybę pasienio regionuose. 2-ojo kvietimo metu planuojama paskirstyti apie 25 mln. eurų. Projektų paraiškos gali būti teikiamos pagal šiuos teminius tikslus ir prioritetus: socialinės įtraukties skatinimas ir kova su skurdu, gero valdymo vietos savivaldos ir regionų lygmeniu stiprinimas, vietos kultūros skatinimas ir istorinio paveldo išsaugojimas.

Projektuose turi dalyvauti bent vienas partneris iš Baltarusijos ir bent vienas partneris iš Lietuvos arba Latvijos. Terminas, iki kada reikia pateikti paraiškas viešajai įstaigai Jungtiniam techniniam sekretoriatui Vilniuje, yra 2018 m. vasario 22 d., 12:00 val.

Skaityti http://www.esbendradarbiavimas.lt/2014-2020-m-europos-kaimynystes-priemones-latvijos-lietuvos-ir-baltarusijos-bendradarbiavimo-per-siena-programa/

Daugiau informacijos: http://www.eni-cbc.eu/llb